Beeksestraat 7 A, 4841 GA Prinsenbeek  +31 6 48264845 of +31 6 18393754
0 items -  0,00

Overzicht workshops

Naast onze traditionele workshops bieden we ook diverse andere workshops zoals onder andere een pizzaworkshop, hapas/tapas workshop, teambuilding workshop en nog meer. Voor meer informatie klik hier.

AGENDA workshops

Kookworkshops

Wie verder kijkt dan de pizza en spaghetti weet dat Italië een diepgewortelde eetcultuur heeft. Men neemt graag de tijd om lekker en uitgebreid te tafelen. Mooie pure ingrediënten op vaak eenvoudige wijze bereid sieren deze keuken. Dit is tevens ons uitgangspunt voor onze kookstudio annex culinaire cadeauwinkel. Daarnaast staat iedere avond in het teken van een culinaire ervaring, een combinatie van educatief, gezelligheid en de typische Italiaanse sfeer.

Voor alle kookworkshops geldt een prijs van € 62,50 per persoon.

Kennismaking

In deze workshop maakt u kennis met de Italiaanse keuken. Wie verder kijkt dan de pizza en spaghetti weet dat Italië een diepgewortelde eetcultuur heeft. Men neemt graag de tijd om lekker en uitgebreid te tafelen, doordeweeks met collega’s, tussen de middag en in de weekenden vooral met de hele familie en vrienden. Mooie pure ingrediënten op vaak eenvoudige wijze bereid sieren deze keuken.

Kookcursus

Leer in 6 avonden koken volgens origineel Italiaans recept.

Tijdens deze zes avonden leert u onder leiding van onze kok een aantal gerechten te maken volgens origineel Italiaans recept.
Er is aandacht voor kooktechnieken, en de kok is bereid geheimen uit de Italiaanse keuken te verklappen.
Tevens zijn de recepten zo gemaakt dat iedereen deze gerechten ook thuis kan maken.
Na afloop krijgt u de recepten mee naar huis.

Pizza

Maak je eigen traditionele pizza. Tijdens deze speciale workshop leer je niet alleen het bereiden van de pizza, maar maak je ook het deeg en de saus. Je leert de fijne kneepjes van het vak en bakken we de pizza af in een echte houtoven.

High Tea/Coffee

De heerlijkste dolci/zoetigheden van la Nonna; frisse taartjes, chocolade lekkernijen, biscotti en nog veel meer!

Barista

Koffie bereiden, dat kan iedereen! Of toch niet?
Het bereiden van allerlei koffiespecialiteiten van professionele kwaliteit is een vak apart. Ben je benieuwd hoe een Italiaanse barista precies te werk gaat, dan ben je bij Casa Lisetta aan het juiste adres. Zodat je het beste uit jouw espressomachine haalt en de lekkerste koffie leert bereiden.

Kinder kookworkshop

Jullie krijgen allemaal een koksmuts waar je je naam op mag zetten.
We maken een voorgerecht en hoofdgerecht of een hoofdgerecht en nagerecht en aan het einde van de workshop eten jij en je vriendjes/ vriendinnetjes dit samen op.
Iedereen krijgt het recept mee naar huis, zodat je het thuis ook nog eens kunt maken. Je mag zoveel drinken als je wilt.

Italiaanse Hapas workshop

De lekkere Italiaanse/Spaanse Hapas zijn enorm populair en wij als Nederlanders zijn er dol op. Deze Hapas-workshop mocht daarom ook niet ontbreken in ons assortiment.

Naast onze traditionele workshops bieden we ook diverse andere workshops zoals onder andere een pizzaworkshop, hapas/tapas workshop, teambuilding workshop en nog meer. Voor meer informatie klik hier.

[contact-form-7 id=”33″]