Beeksestraat 7 A, 4841 GA Prinsenbeek  +31 6 48264845 of +31 6 18393754
0 items -  0,00

Koken & teambuilding

Teambuilding en koken

Samenwerking in een team krijgen, welke rol heeft een ieder, elkaar op een andere manier leren kennen. Samen koken is hier bij uitstek geschikt voor. Tijdens het bereiden van de verschillende gangen staat samenwerking centraal.
Onder begeleiding van een deskundige op culinair gebied, met ervaring in het trainen en begeleiden van groepen en individuen, wordt gewerkt aan het bereiden van een heerlijk 3 of 4 gangen diner. Ondertussen mag u tevens van de begeleiding verwachten dat zij observeren en feedback geven. Hierbij wordt een link gelegd tussen datgene wat tijdens het koken gebeurt en de praktijk van de werkvloer. Uiteraard wordt het diner gezamenlijk genuttigd onder het genot van een heerlijk glas wijn of anderzijds.
Ook voor andere trainingscombinaties werken wij samen met een zeer gerenommeerde trainers.

Graag maken wij een offerte op maat

 

   time management klok   wegwijzerfietser

Teambuilding en pizzaworkshop op locatie

Samenwerking in een team krijgen, welke rol heeft een ieder, elkaar op een andere manier leren kennen. Samen pizza bakkenkoken is hier bij uitstek geschikt voor. Tijdens de workshop staat samenwerking centraal. ook ideaal voor workshop met als thema kwaliteitsverbetering van uw processen
Onder begeleiding van een deskundige pizzabakker, met ervaring in het trainen en begeleiden van groepen en individuen, wordt gewerkt aan het bereiden van een heerlijke pizza’s. Ondertussen mag u tevens van de begeleiding verwachten dat zij observeren en feedback geven. Hierbij wordt een link gelegd tussen datgene wat tijdens het bereiden van de pizza gebeurt en de praktijk van de werkvloer. Uiteraard wordt de pizza’s gezamenlijk genuttigd onder het genot van een heerlijk glas wijn of anderzijds. een van de opties is het Ishikawa diagram of visgraatmodel.

Graag maken wij een programma/offerte op maat naar aanleiding van uw opleidingsvraag.

Wie gingen uw voor:

  • Ardagh  glass group
  • Pruijsen parket