Beeksestraat 7 A, 4841 GA Prinsenbeek  +31 6 48264845 of +31 6 18393754
0 items -  0,00

Oerkoken, koken in het veld

Niet alleen de producten, maar ook de bereiding van de gerechten is ‘oer’. Het
voorbehandelen en snijden van de ingrediënten gebeurt volgens een aardse filosofie.
Oerkoken is een wijze van koken waarbij we op een langzame en aandachtige manier
het eten bereiden. Hierdoor komen de smaken en de andere goede eigenschappen van
de verschillende ingrediënten zeer tot hun recht en krijgen de koks de kans om iets van
zichzelf in de gerechten te leggen. We koken veelal op open houtvuren in gietijzeren ketels
en pannen. Oerkoken is een rustgevende manier van koken met als kroon op het werk
een voedzame, gezonde en vooral smakelijke maaltijd.

  • De kosten bedragen € 45,– per persoon
  • Inclusief 3 consumpties en recepten
  • Minimaal 10 deelnemers. Tijdsduur: 3 uur
    *seizoensgebonden