Beeksestraat 7 A, 4841 GA Prinsenbeek  +31 6 48264845 of +31 6 18393754
0 items -  0,00

Workshops

Wie verder kijkt dan de pizza en spaghetti weet dat Italië een diepgewortelde eetcultuur heeft. Men neemt graag de tijd om lekker en uitgebreid te tafelen, doordeweeks met collega’s, tussen de middag en in de weekenden vooral met de hele familie en vrienden. Mooie pure ingrediënten op vaak eenvoudige wijze bereid sieren deze keuken. Dit is tevens ons uitgangspunt voor onze kookstudio annex culinaire cadeauwinkel, CASA LISETTA. Wij staan garant voor het werken met unieke producten die wij exclusief uit Italië importeren. Daarnaast staat iedere avond in het teken van een culinaire ervaring, in combinatie met gezelligheid en de typische Italiaanse sfeer.

Voor alle kookworkshops geldt een prijs van € 62,50 per persoon , tenzij anders vermeld.
Inclusief aperitief en receptuur. Tijdens onze workshops werken wij met exclusieve producten die wij rechtstreeks voor u importeren en verkrijgbaar zijn in onze winkel.
Tevens kunt u gebruik maken van een van de drankarrangement:

Drankarrangement: Italiaanse rode- en/of witte wijn, frisdrank en koffiespecialiteiten  € 15,00 per persoon extra. Vooraf aan de workshop te boeken.

Inschrijven: stuur een e-mail naar: info@casalisetta.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer, datum workshop en aantal deelnemers. Inschrijven kan ook in onze winkel.
Wilt u iemand een verrassend cadeau geven dan kunt u gebruik maken van de culinaire cadeaubon.

AGENDA

Inschrijfformulier

Wie gingen u o.a. voor:

Deloitte
UWV
RST Advocaten
Starterslift
Rabobank
Gemeente Dordrecht
Tarkett international
Adobe software
Habets Advocaten
De Baronie banden
Dudok Huisartsen
Revant Breda
Asselbergs & Klinkhamers advocaten
CLTV
Essilor/varilux
Careyn
Perfetti van Melle
Kober groep
Elopack
Ministerie van Defensie
Achmea
Shell Nederland
IKEA
Pronto wonen
Dockwise
Thebe
Beleef BREDA
BN De Stem
Van Dinther Bedrijfsautomatisering
Golden Tulip Zevenbergen
Reclassering Nederland
EURETCO
Tandartspraktijk van de Sande
Scholengemeenschap Markenhage

ONZE WERKWIJZE:

Als handvat dienen de helder en duidelijk geformuleerde recepten die u tijdens het welkomstwoord krijgt uitgereikt. Iedereen heeft een eigen manier van koken en voorkeur van smaak. Schroom dus niet en vraag gerust, zo kunt u van elkaar leren door te doen. Op een ontspannen manier en in een informele sfeer.

Onder professionele begeleiding gaat u in kleine teams aan de slag met de voorbereidingen van het menu. Elk team bereidt een deel van het menu en er bestaat voldoende gelegenheid om een drankje te drinken.

Als alle voorbereidingen zijn getroffen gaat u gezamenlijk aan tafel genieten van uw eigen kookprestaties.
Het dekken van de tafel wordt door ons verzorgd. Tussen de bedrijven door als u weer terug de keuken ingaat wordt de tafel weer netjes gemaakt.
Wij dragen hiervoor zorg en schenken u een glas  rode of witte wijn en water.

Ter afsluiting van het programma serveren wij koffie of thee. Na afloop krijgt u de receptuur mee naar huis om de gerechten ook thuis uit te proberen.

Uiteraard kunt u, in samenwerking met ons, uw eigen avond samenstellen. Zo kunt u uw familie en vrienden meenemen op een reis met heerlijkheden. Maar ook voor uw zakenrelaties of bedrijfsbijeenkomst staan wij voor u klaar. hieronder volgen enkele suggesties. Tijdens onze workshops werken wij met exclusieve producten die wij rechtstreeks voor u importeren. Deze producten zijn verkrijgbaar in onze winkel.

Maatwerk mogelijkheden

Bijvoorbeeld bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes en familiereünies, vriendenclub, verenigingen etc.

Met de collega’s wordt een heerlijk diner samengesteld waarbij een beroep wordt gedaan op ieders talenten. Onder deskundige begeleiding zullen de gerechten worden bereid en gezamenlijk worden genuttigd. Het programma wordt afgesloten met een heerlijk kopje koffie of thee met verrassing.

Afhankelijk van uw wensen stellen wij de datum en het menu met u samen.

Minimale deelname van 10 personen.