Beeksestraat 7 A, 4841 GA Prinsenbeek  +31 6 48264845 of +31 6 18393754
0 items -  0,00

Gastenboek

Kookworkshop Italiaanse ACTIE (personeelsuitje) SVZ International B.V.

” We vonden de kookworkshop erg leuk. De gerechtjes vielen bij iedereen goed in de smaak. Het waren voor iedereen nieuwe dingen, maar tegelijkertijd werd je goed ondersteund, zodat dit geen problemen opleverde. Het enige nadeel is dat er een tijd aan vast zit. Wij zijn echter wel een uurtje uitgelopen, maar dit was geen probleem.”

Ziggie Wijnen

Kookworkshop Italiaans (kennismakingsuitje)

” Het was een suc6! we hebben heerlijk gegeten en gedronken en ook veel gelachen. We zijn vriendelijk ontvangen en om te starten kregen we allemaal een lekker glaasje bubbels met wat olijfjes en zongedroogde tomaatjes. omdat we maar met een klein groepje waren hebben we elkaar geholpen met alles te bereiden. We kregen allemaal een stencil waar opstond wat we allemaal gingen maken en hoe het moest, dat was allemaal heel duidelijk. Vooral het zelf maken van de pasta was super leuk omdat niemand van ons dit ooit eerder had gedaan, de pasta in combinatie met de saus was echt heerlijk. We hebben ook nog saltimbocca gemaakt en dat was ook super lekker. Alles bij elkaar hebben we een gezellig smakelijke avond gehad! Toen we klaar en weer terug naar Breda gingen hebben we nog allemaal iets in het bijbehorende winkeltje gekocht. Bedankt voor de goede zorgen. ”

Joyce van de Kerkhof

Kookworkshop Toscaans (MT uitje) Politie | Eenheid Rotterdam | Divisie

” Heel graag wil ik bij deze doorgeven en ik weet zeker dat ik namens het managementteam spreek dat we een bijzonder fijne avond hebben gehad. Het was top!! Fijne ontvangst, prima locatie, gezellige begeleiding tijdens het koken en de gehele avond. Voortreffelijke produkten om mee te koken. Het was allemaal even heerlijk. Voor een ieder van harte aan te bevelen. Zeker voor herhaling vatbaar. ”

Mia Anders – managementassistente

Italiaanse Kookworkshop, vrijgezellenfeest

” Onze ervaring was zeer positief. De kookclinic was onderdeel van een vrijgezellendag, en dit leek mij een leuk alternatief om samen iets te doen in plaats van met zijn allen in een restaurant te zitten. Een activiteit is veel leuker omdat je met elkaar bezig bent, je spreekt ook mensen die je misschien nog niet zo goed kent tussen het koken door. De ontvangst en uitleg was heel leuk door Lisette, en al snel konden we aan de slag. De groep werd opgedeeld in meerdere kleine groepjes die verantwoordelijk waren voor een gerecht of bijgerecht zoals brood bakken, het dessert, pasta maken, etc.Het eten was erg lekker, gelukkig was Lisette er om de eind regie in de gaten te houden. Het mooie van deze activiteit is dat er genoeg tijd tussendoor was om eens bij andere groepjes te kletsen en wat rond te lopen. Nadat de gerechten klaar waren gingen we aan tafel, er werd heerlijke bijpassende wijn geschonken bij de gerechten. Ook hier was het tempo ideaal voor een avond als deze, genoeg tijd om met zijn allen te kletsen over van alles en nog wat. Na het eten bij de koffie kwamen er nog wat flessen Italiaanse likeurtjes en bittertjes op tafel, om het feest helemaal af te maken. Al met al een zeer geslaagde avond!! Heel erg bedankt voor de gastvrijheid, ook aan Lisette nog!! ”

Fabian Lustig

Italiaanse Kookworkshop, familiedag

” Wij hebben op zondagmiddag 24 augustus met 10 mensen in de kookstudio gekookt en gegeten. De ontvangst was erg leuk en het ziet er heel mooi en netjes uit. De gastheer en gastvrouw zijn zeer vriendelijk en erg toegankelijk. Het is in een super-gezellige sfeer geweest dat we gekookt en gegeten hebben. Heerlijke gerechten met veel achtergrondinformatie over het Italiaanse koken. Het was voor ons een kennismaking van 2 gezinnen en het had niet beter gekund. Alles was perfect! Zeer de moeite waard, voor een goede prijs.”

Anne-Marie vd Leest