Beeksestraat 7 A, 4841 GA Prinsenbeek  +31 6 48264845 of +31 6 18393754
0 items -  0,00

Overzicht workshops

Naast onze Italiaanse traditionele workshops bieden ook o.a. kennismakings-, pizza, hapas en  kinderfeestjes aan.

 

AGENDA workshops

Kookworkshops

Wie verder kijkt dan de pizza en spaghetti weet dat Italië een diepgewortelde eetcultuur heeft. Men neemt graag de tijd om lekker en uitgebreid te tafelen. Mooie pure ingrediënten op vaak eenvoudige wijze bereid sieren deze keuken. Dit is tevens ons uitgangspunt voor onze kookstudio annex culinaire cadeauwinkel. Daarnaast staat iedere avond in het teken van een culinaire ervaring, een combinatie van educatief, gezelligheid en de typische Italiaanse sfeer.

Kennismaking

In deze workshop maakt u kennis met de Italiaanse keuken. Wie verder kijkt dan de pizza en spaghetti weet dat Italië een diepgewortelde eetcultuur heeft. Men neemt graag de tijd om lekker en uitgebreid te tafelen, doordeweeks met collega’s, tussen de middag en in de weekenden vooral met de hele familie en vrienden. Mooie pure ingrediënten op vaak eenvoudige wijze bereid sieren deze keuken.

Pizza

Maak je eigen traditionele pizza. Tijdens deze speciale workshop leer je niet alleen het bereiden van de pizza, maar maak je ook het deeg en de saus. Je leert de fijne kneepjes van het vak en bakken we de pizza af in een echte houtoven.

Hapas workshop

De lekkere Italiaanse/Spaanse Hapas zijn enorm populair en wij als Nederlanders zijn er dol op. Deze Hapas-workshop mocht daarom ook niet ontbreken in ons assortiment.

Kinder kookworkshop

Jullie krijgen allemaal een koksmuts waar je je naam op mag zetten.
We maken een voorgerecht en hoofdgerecht of een hoofdgerecht en nagerecht en aan het einde van de workshop eten jij en je vriendjes/ vriendinnetjes dit samen op.
Iedereen krijgt het recept mee naar huis, zodat je het thuis ook nog eens kunt maken. Je mag zoveel drinken als je wilt.