Italiaanse kookcursus
Avond 1
We starten met Italiaanse klassiekers die in de keuken van iedere kok horen. Diverse bruschettes, caprese in een glaasje, involtini di peperoni; gegrilde en gevulde paprika en nog veel meer verrassende recepten.
Avond 2
Pasta, Pasta… gnocchi en sauzen: het maken van verse pasta met diverse technieken, gekleurde en gevulde pasta basissauzen en als afsluiter een fantastisch dessert.
Avond 3
Brood, risotto en groentegerechten: Italiaans brood bereiden, het bereiden van de orginele risotto van La nonna. Diverse groenten gerechten en snij technieken, hoe maak je ze schoon en hoe bereid je ze. Als afsluiter een klassiek dessert met een modern tintje.
Avond 4
Een compleet Italiaans 5 gangen diner met antipasti, primi (pasta/risotto) secondi (vlees, vis, vegetarisch)contorno (groente gerecht) en dolce (dessert) en als afsluiter een Italiaanse koffiespecialiteit met in blik in de keuken van de barista. Buon Appetito!
Alle menu’s kunnen 100% geschikt worden gemaakt voor vegetariërs.
Aan het eind van uw cursus heeft u een eigen persoonlijke kookboek.
Individuele inschrijving mogelijk:
U kunt met ons contact opnemen over inschrijving en deelname; 06 48 26 48 45
De kookcursus is ook te boeken voor een eigen groep vanaf 8 personen.
De prijs bedraagt € 395,–* per persoon inclusief drankjes.
Tijdsduur 3.5 uur per avond
Data Kookcursus voorjaar 2024:
2 mei
16 mei
23 mei
30 mei
Data Kookcursus najaar 2024:
19 september
26 september
3 oktober
10 oktober