Beeksestraat 7 A, 4841 GA Prinsenbeek  +31 6 48264845 of +31 6 18393754
0 items -  0,00

Surinaamse kookworkshop

Tijdens deze workshop wordt er gewerkt aan  heerlijke Surinaamse gerechtjes. Leer bijvoorbeeld hoe Roti kip wordt gemaakt en ontdek hoe lekker bakabana is met echte Surinaamse pindasaus. Het lijkt een beetje op een tapas maaltijd, maar dan op z’n Surinaams.
De gerechten die worden gemaakt zijn helemaal niet ingewikkeld. Je hebt nog alle tijd om met je vriendinnen of collaga´s uitgebreid te kletsen en tussendoor geniet je van al die lekkere gerechtjes.

De recepten krijgen jullie na afloop mee. Alle bijzondere Surinaamse ingrediënten zijn goed verkrijgbaar in de vele Toko’s. Geniet dus van deze geweldige keuken en ontdek een hele nieuwe culinaire wereld.

De recepten voor deze workshop komen van de Surinaamse kok Ashje. Zij zal tijdens de workshop aanwezig zijn en vertelt jullie over de kookgewoontes en haar jeugd in Suriname. Als kind in Suriname hielp zij haar moeder en oma elke dag in de keuken. Zo leerde zij de geheimen van de typische Surinaamse keuken. Geheimen die Ashje gelukkig met ons wil delen!